Tom van Bokhoven of Gert Zwartjes nieuwe kampioen schakers De Klockelaar

28 november 2013
Tom van Bokhoven of Gert Zwartjes nieuwe kampioen schakers De Klockelaar

DORDRECHT - De overdag-club De klockelaer heeft nog twee kanshebbers voor de titel: Tom van Bokhoven of Gert Zwartjes. Dat meldt de website www.tomsschaakboeken.nl

Elke donderdagmorgen vanaf half tien wordt geschaakt in het dienstencentrum in Crabbehof. Zwartjes en Van Bokhoven hebben nog geen partij verloren. Voor de nieuwe competitie zijn er zeker schakers welkom die de topspelers extra concurrentie kunnen aandoen. Op de deelnemerslijst van de Klockelaer staan 21 namen van mensen die vaak of bij Dordrecht of bij de Willige Dame spelen of huisschaker zijn.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.