GSC/ODS heeft nu al 2 Winterkampioenen

02 december 2013 door Hennie van der Zouw
GSC/ODS heeft nu al 2 Winterkampioenen

DORDRECHT - Bij de nieuwe fusievereniging GSC/ODS is het nu al feest want niet alleen het eerste team maar ook de jeugdteams doen het erg goed. Op dit moment zijn de F2 & E2 al Winterkampioen in hun klasse doordat F2 met 5-4 won van Oranje Wit en E2 stuurde de Alblas naar huis met een 16-2 einduitslag.

Beide teams stonden vooraf aan hun wedstrijd stijf van de zenuwen want naast dat ze kampioen konden worden mocht er ook nog eens naast elkaar op het hoofdveld gespeeld worden. Een unieke belevenis natuurlijk voor deze jonge Messi’s.

Na deze geweldige wedstrijden werden ze dan ook getrakteerd op een heerlijke voetbaltaart en kregen ze natuurlijk een schitterende beker en bijbehorende medailles. Hopelijk hebben de D1 en C1 goed gekeken en volgen zij snel jullie voorbeeld. Beide teams staan namelijk ook eerste en zijn de favorieten in hun klasse. Jongens, meisjes, trainers en leiders allemaal van harte gefeliciteerd…

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.