Nieuw winkelpand Dependance Rozenhof aan de Voorstraat op 5 december geopend

03 december 2013 door Hennie van der Zouw
Nieuw winkelpand Dependance Rozenhof aan de Voorstraat op 5 december geopend

DORDRECHT - Vier Dordtse ondernemers openen aanstaande donderdag de deur(en) van hun nieuwe winkelpand op de Voorstraat 396.
Vijf december is natuurlijk ook de dag van onze Goedheiligman en Sint komt persoonlijk langs met zijn Pieten om de eerste feestelijke aankopen te doen in deze kadowinkel met een keur aan creatieve producten.

De vier ondernemers hebben een band omdat ze allemaal woonachtig zijn op de Rozenhof in Dordrecht.

Cees Derks is al jaren handelaar in antieke boeken en muziekdragers. Als je collectie LP’s van Bach niet compleet is, kan je bij hem de laatste exemplaren inslaan met daarbij diverse wetenschappelijke verhandelingen.

Zijn vrouw Jenny heeft haar eigen poppenlijn waarvan ze de productie amper op peil kan houden, zo veel vraag als dat er is naar deze knuffelobjecten.
Buurvrouw Thera Balvers is bekend als meesterbindster van Flowers on Wheels. Ieder jaar opnieuw siert zij de kerstmarkt op met haar prachtige kransen, tafelversieringen en voor diegene die zelf creatief wil zijn, verkoopt zij bloemistenmateriaal. Naast de kerstmarkt, heeft zij ook een dependance in deze winkel.

Buurvrouw Connie Braanker is keramiste en werkt onder de bekende naam De Kleister. Een breed aanbod van sieraden en gebruiksgoederen bieden voor elk wat wils. Zeker de diverse schapen-spullen passen binnen dit Dordtse aanbod.

De winkel is ruim 120 vierkante meter groot en ingericht met diverse kijkhoekjes. Je waant je op een oosterse markt met een breed aanbod van topkwaliteit. In de aanloop naar de kerstdagen en nog net voor het heerlijk avondje is dit de plaats om te slagen voor een alternatief en uniek kado.
De winkel is geopend op alle koopavonden, ’s middags vanaf 12 uur en zaterdag vanaf 10 uur.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.