Ereburger en oud-wethouder Dirk ten Veen in bestuur RTV Dordrecht

04 december 2013
Ereburger en oud-wethouder Dirk ten Veen in bestuur RTV Dordrecht

DORDRECHT – RTV Dordrecht heeft het bestuur van de stichting uitgebreid met oud-wethouder en ereburger DIRK TEN VEEN. Tussen 1987 en 1997 zat Ten Veen in het college van burgemeester en wethouders van Dordrecht namens de VVD. Het is markant dat eerder oud-wethouder Nico Maas (ook VVD) het bestuur en de omroep weer op de rails zette.

Volgens de site van de studenten journalistiek uit Tilburg gaat de locale omroep het jaar 2013 positief afronden.Een citaat in het verhaal over de verhuizing naar het leerpark: Om het goede jaar 2013 af te sluiten, heeft RTV Dordrecht besloten om een eindejaarshow te maken met acht gasten. Een talkshow waar de directeur van To Be plaatsneemt, maar ook een wethouder en een badmeester. Wie de personen zijn, wordt later bekend gemaakt, aldus het verhaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.