Dordrecht Lions is op zoek naar een hoofdsponsor

04 december 2013 door Hennie van der Zouw
Dordrecht Lions is op zoek naar een hoofdsponsor

DORDRECHT - Sinds dit jaar komen de Dordrecht Lions uit in de eredivisie en zij zijn wij op zoek naar een hoofdsponsor, die er voor zorgt dat de organisatie kan blijven draaien zoals het nu doet. De sportieve prestaties zijn goed met het vooruitzicht op een play off plek, daarnaast zijn de thuiswedstrijden kinderspel geworden voor de organisatie. Ook draait alles soepel rondom het team, alle benodigdheden voor de sporters worden ingekocht wanneer deze echt nodig zijn en alle signalen die aandacht vereisen worden ondervangen. Daarom is dit sportteam op zoek naar een hoofdsponsor, om een nieuwe uitdaging aan te gaan in welke vorm dan ook. De Dordrecht Lions zijn toe aan de uitdaging waarin een hoofdsponsor past.

Wat bieden de Dordrecht Lions?
De Lions zijn als nieuwkomer in de eredivisie een ideale plek om een merk te presenteren in een emotioneel geladen omgeving. Het zweet, scheuren in het ijs van knarsende schaatsen en alles is een speciale ambiance creërende omgeving.

Mogelijkheden tot uitingen zat, denk aan de traditionele billboards of advertenties, audiovisuele reclame op de eventuele geplaatste filmdoeken of sampling campagnes in de spectaculaire sportboulevard. Waar de traditionele reclame niet langer voldoen aan de verwachtingen zijn er ook innovatieve en vernieuwde reclame mogelijkheden direct in de leefomgeving (vooral jonge doelgroep 14 t/m 45 jaar) via social media, mailingen en website.

Sport brengt bij één, creëert samenhorigheid en vormt een identiteit. IJshockey is snel, fysiek en spectaculair. Een wedstrijd is een echte strijd met beukende lijven, schaatssnelheden van 30-40 kmpu, pucks die met 140 kmpu door de hal vliegen en goals die voorkomen worden door het blokken met ieder mogelijk lichaamsdeel. Iedere organisatie of onderneming beukt zich door de realiteit d.m.v. ellebogenwerk en pittige gesprekken waar strijd en doorzettingsvermogen centraal staan. Zo ook de ijshockeysport en de Dordrecht Lions. We zijn van ver gekomen dit jaar met een start in de eredivisie en nu zoeken wij een nieuwe weg samen met een hoofdsponsor. Welke gezamenlijke weg dit zal zijn is aan ons en de sponsor maar met input van de desbetreffende organisatie is geen vraag te gek.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.