Verwachting waterstanden vrijdag 6 december

06 december 2013 door Hennie van der Zouw
Verwachting waterstanden vrijdag 6 december

DORDRECHT - De verwachting voor de waterstanden voor vrijdag 6 december wordt regelmatig bijgesteld. Rijkswaterstaat verwacht volgens onze laatste informatie bij Dordrecht de volgende waterstanden:

2,30 meter boven N.A.P. op vrijdag 6 december rond 08.00 uur;
2,05 meter boven N.A.P. op vrijdag 6 december rond 19.00 uur. 

Advies bewoners en ondernemers onveranderd
Het advies aan bewoners en ondernemers in de binnenstad blijft om alert te zijn en indien nodig voorbereidingen te treffen. In de binnenstad zijn zandzakken verstrekt op drie locaties. Bewoners en ondernemers kunnen deze zakken gebruiken. Uitgebreide tips en advies voor omgaan met hoogwater staan op dordrecht.nl/hoogwater.
 
Inzet gemeente onveranderd
De afzettingen en parkeerverboden op de plaatsen waar water de kades op kan komen, blijven gehandhaafd. De gemeente blijft de verwachtingen van Rijkswaterstaat en de situatie in het historisch havengebied nauwlettend in de gaten houden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.