Overval woning Jan Vethkade Dordrecht

09 december 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Twee mannen hebben zaterdagavond een woning aan de Jan Vethkade in Dordrecht over-vallen. Onder bedreiging van een mes hebben zij diverse Swarovski beelden buit gemaakt.

Rond 23.35 uur belden de mannen aan bij de woning. Nadat de bewoner, een 34-jarige man had open gedaan, werd hij direct bedreigd met een mes. De mannen maakten stekende bewegingen en eisten geld. De daders hebben diverse Swarovski beeldjes meegenomen en zijn er vervolgens rennend vandoor gegaan. De bewoner heeft hen nog achterna gerend tot de Zuidendijk maar is toen teruggekeerd naar zijn kinderen. De mannen zijn vermoedelijk verderop op de Zuidendijk ingestapt in een wachtende auto.

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.