Twee zeges tegen Geleen een must voor de Lions

19 december 2013 door Hennie van der Zouw
Twee zeges tegen Geleen een must voor de Lions

DORDRECHT - Dordrecht is weer toe aan een overwinning. Na de uitschakeling in het bekertoernooi en de ruime nederlaag tegen Heerenveen staan de Lions in eigen huis tegen nummer twee op de ranglijst HYS The Hague. Met als primeur een live video verslag met commentaar van Marc Visschers.  De rest van de speelweek wordt tegen Smoke Eaters Geleen gespeeld, zowel uit en thuis zal er gestreden worden voor de felbegeerde punten. Om mee te blijven doen om een play off plek mogen vooral de wedstrijden tegen Geleen niet verloren worden.

De wedstrijd van 21 december tegen HYS The Hague krijgt een live stream via dordt sport: https://new.livestream.com/accounts/2628835/LionsvsHys

HYS The Hague werd in de laatste ontmoeting in eigen huis verslagen door de Lions wat tegen iedereens verwachtingen in was. Wellicht is HYS deze wedstrijd meer paraat om zo een nederlaag te vermijden of zijn het de Lions die HYS onder bedwang houden en de wedstrijd naar zich toe trekken? Dit zal zich zaterdag in de Sportboulevard uitwijzen. Feit blijft dat winst door de Lions een stunt zou zijn en ook een goed vooruitzicht geeft op de vierde plek op de ranglijst en een play off plek.

De rest van de speelweek wordt gevuld door twee wedstrijden tegen Smoke Eaters Geleen, zowel in Dordrecht als Geleen wordt er gestreden om de punten. Geleen dat zich de laatste tijd beter presenteert dan bij aanvang van het seizoen schraapt zo hier en daar de punten bij elkaar en maakt het topploegen lastig om de punten mee naar huis te nemen. De Lions zijn echter genoodzaakt om alle punten uit beide ontmoetingen mee naar huis te nemen om de aansluiting of misschien wel voorsprong te nemen op de Belgen uit Herentals die nog steeds de vierde plek op de ranglijst bezetten met 1 punt meer.

Deze week is er dus veel te winnen voor de Lions. De vraag is of dit aanstaande zaterdag al is of in de twee wedstrijden tegen Geleen? Spektakel kunnen we wel beloven tegen deze twee tegenstanders. Support your lions!

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.