Grote controle rondom de Noordflank

21 december 2013

DORDRECHT - De politie heeft donderdagavond 19 december tussen 18:00 uur en 02:00 uur een grote verkeerscontrole georganiseerd rondom het gebied de Noordflank.

Agenten controleerden ruim 500 personen en meerdere voertuigen op de Singel, de Sint Jorisweg, de Noordendijk, de Torenstraat en de Oranjelaan. Er zijn gebruikershoeveelheden softdrugs, twee honkbalknuppels en inbrekerswerktuigen in beslag genomen. In één voertuig werd illegaal vuurwerkwerk aangetroffen dat eveneens in beslag werd genomen. Voor het rijden onder invloed van alcohol is één persoon aangehouden.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.