Coffeshop ‘t Geeltje misschien toch open

12 november 2013
Coffeshop ‘t Geeltje misschien toch open

DORDRECHT - De bezwaarschriftencommissie adviseert burgemeester Brok de weigering van een nieuwe vergunning voor coffeeshop ‘t Geeltje te herzien. Dit meldt AD De Dordtenaar.

De coffeeshop aan de Sint Jorisweg werd van de zomer gesloten. De eigenaar heeft van 2004-2009 belastingfraude gepleegd voor 1,2 miljoen euro en werd verdacht van witwassen. De commissie vind dat Brok moet bezien of de eigenaar toch niet recht heeft op een nieuwe vergunning. De eigenaar heeft namelijk de zaak met de belastingdienst geschikt.

Als Brok de sluiting terugdraait is daarmee de laatste vergunning vergeven. De gemeente heeft namelijk een maximum van zes coffeeshops gesteld. Coffeeshop Ali Baba en De Muis komen dan niet meer in aanmerking.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.