15 HALT verbalen voor eieren gooien

25 december 2013

DORDRECHT - Op 2 november hield de politie twee tieners aan voor het gooien van eieren naar een auto. In het onderzoek dat daarop volgde kwam de politie nog eens 15 tieners op het spoor die verantwoordelijk waren voor het gooien van eieren in de wijk Sterrenburg.

De twee tieners bekogelden 2 november een auto op de Copernicusweg met eieren. De bestuurster schrok zo erg dat ze met moeite kon stoppen. Nadat de bestuurster de politie alarmeerde, konden de twee jongens in de nabije omgeving van het viaduct worden aangehouden.
 
Eerder ontving de politie soortgelijke meldingen. In de wijk Sterrenburg veroorzaakte jeugd overlast door oa woningen en winkels te besmeuren. Uit onderzoek kwam naar voren dat hier 15 tieners in de leeftijd van 12 tot 15 jaar bij betrokken waren. Met hen is allemaal gesproken en zij zijn doorverwezen naar bureau HALT.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.