Echte Bakker Korteweg beoordeeld met een 8 voor oliebollen

28 december 2013

DORDRECHT - Begin november is het Echte Bakker Korteweg aan de Damstraat 2 bezocht door een controleur van de AD oliebollentest. Vandaag valt in het AD te lezen dat Echte Bakker Korteweg als goed is beoordeeld met een 8.

De conclusie was:"Bij het kopen van de oliebollen begint Korteweg meteen een discussie over de door hem gewraakte jurybeoordeling van vorig jaar. Dan heb je het niet helemaal begrepen. Wel een nette oliebol".

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.