VVD lanceert verkiezingscampagne met twee activiteiten in Dordrecht

29 december 2013
VVD lanceert verkiezingscampagne met twee activiteiten in Dordrecht

DORDRECHT - De VVD lanceert met twee recepties de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Het sleutelwoord is nieuwjaarsreceptie.

Algemene Leden Vergadering (ALV)/Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 12 januari 2014 bent u van 15.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom bij de gecombineerde Algemene Leden Vergadering (ALV)/Nieuwjaarsreceptie van de VVD afdeling Dordrecht in de Brasserie/Sociëteit De Schaapskooi van FC Dordrecht aan de Krommendijk 201 te Dordrecht. Na de ALV heft het bestuur graag met u het glas op een mooi en voor ons allen voorspoedig 2014.  Wij hopen u op 12 januari te mogen begroeten.

Campagnebijeenkomst/nieuwjaarsreceptie Drechtsteden

Op woensdag 15 januari 2014 van 20.00 uur tot 22.00 uur wordt in het Dordrechts Museum (wijnbar Art&Dining) aan de Museumstraat 38 te Dordrecht de campagnebijeenkomst/nieuwjaarsreceptie Drechtsteden gehouden. Tamara van Ark (vicefractievoorzitter van de Tweede Kamer) zal nader ingaan op de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zij zal tevens op een leuke wijze, de lijsttrekkers uit onze  afdelingen aan u voorstellen. Aansluitend is een informele borrel, die wij graag gebruiken om samen met u nog te proosten op het nieuwe jaar! Wij hopen u de 15e te mogen verwelkomen!

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.