Jaaroverzicht van RTV Dordrecht een bijzondere produktie

01 januari 2014
Jaaroverzicht van RTV Dordrecht een bijzondere produktie

DORDRECHT - Het jaaroverzicht van RTV Dordrecht is op internet te bekijken met een bijzonder voorwoord van Lars Sorensen, met Ad van den Herik het presentatieduo. Lars schrijft daarover:

Een van de leuke nieuwe projecten van dit jaar, mijn vrijwilligerswerk voor RTV Dordrecht. De lokale omroep die al 25 jaar het nieuws van het eiland vat in reportages, nieuws en programma’s. De afgelopen jaren was er veel kritiek op de omroep die stoffig, ingeslapen en amateuristisch zou zijn. Klagen is zo makkelijk.

Ik heb in ieder geval besloten er naast tijd ook mijn liefde voor radio en tv maken in te stoppen en te kijken of we met het samenbrengen van mensen met energie en ideeën naar een omroep 2.0 kunnen groeien. Een van de meest recente producten hier van is het “Jaar Overzicht 2013″. Voor deze nieuws special heb ik het format bedacht en hebben we in samenwerking met het hele team van RTV Dordrecht en DaVinci Media in slechts 10 dagen tijd een gaaf en dynamisch product neergezet midden tussen de burelen van de nieuwe thuisbasis van de omroep. Natuurlijk kan er nog veel verbeterd worden maar volgens mij is dit een mooi begin.

Op twitter geeft Lars Sorensen aan, dat kijkers mensen tegenkomen in de film als wethouder Piet Sleeking, Kees Thies, Hans Berrevoets en Piet Elembaas. Verder komen mensen langs uit de gezondheidszorg, de sport, de recreatie en is er muziek.

http://www.youtube-nocookie.com/watch?feature=player_detailpage&v=mbOGbkhCWRA

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.