Ds. Van Zuijlekom verruilt Dordrecht voor Stadskanaal

01 januari 2014
Ds. Van Zuijlekom verruilt Dordrecht voor Stadskanaal

DORDRECHT - Ds. A.J, van Zuijlekom van de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Dordrecht vertrekt naar de kerk van Stadskanaal. Dit wordt meegedeeld op de website van de Kandelaarkerk in de Stadspolders.

'Onze dominee A.J. van Zuijlekom
heeft het beroep dat op hem is uitgebracht vanuit
GKV Stadskanaal aanvaard.

Zijn vertrek zal zijn rond de zomer van 2014.

Van Zuijlekom heeft in Dordrecht meer dan 12,5 jaar gestaan.

Ds. A.J. van Zuijlekom 12,5 jaar predikant in Dordrecht

Gepubliceerd op zondag 22 december 2013 12:22

Op 27 november j.l. is er in de Kandelaarkerk een feestavond georganiseerd voor Ds. Aad van Zuijlekom en zijn gezin. Aad is sinds 2001 predikant in Dordrecht en viert daarmee zijn 12.5 jarig jubileum. 

Wat was het een verrassing voor onze predikant toen hij onder valse voorwendselen naar de Kandelaarkerk werd gebracht om daar door zijn gemeenteleden feestelijk onthaald te worden!
Op de foto's is te zien hoe hij en zijn gezin genoten hebben. Klik hier om ze te bekijken.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.