CDA Dordrecht is genomineerd voor landelijke PR prijs binnen partij

02 januari 2014
CDA Dordrecht is genomineerd voor landelijke PR prijs binnen partij

DORDRECHT - Het  CDA Dordrecht in de race voor landelijke prijs, die door de partij is in gesteld om goede PR plannen te steunen. 

Tekst: Christiaan Merkuur.

2 januari 201Mer

Ieder jaar organiseert het landelijke CDA een verkiezing van de leukste/origineelste activiteiten die lokale afdelingen hebben georganiseerd. Het CDA Dordrecht is er trots op dat onze afdeling dit jaar met het kinderboerderijfeest is genomineerd voor het ‘Beste CDA Idee 2013′.

Het kinderboerderijfeest is 1 van de 3 genomineerden. De winnaar krijgt vanuit het landelijke CDA 500 euro extra voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Meehelpen om deze prijs te winnen is eenvoudig: stuur een mailtje naar campagne@cda.nl met daarin de keuze voor het kinderboerderijfeest. Bedankt voor uw steun!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.