Alle lijsttrekkers in Dordrecht bekend

02 januari 2014
Alle lijsttrekkers in Dordrecht bekend

DORDRECHT - Alle lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 zijn bekend. Het CDA en WEK hebben laten weten de nummers één en twee als lijsttrekkers te beschouwen. Half januari wil Beter voor Dordt  (BVD) de namen bekend maken van de kandidaten voor de nieuwe raad. Bij de eerste tien kandidaten zullen vijf vrouwen staan, zo heeft lijstrekker Piet Sleeking al laten weten.

De campagne begint langzaam op stoom te kome en wethouders laten graag goed nieuws horen.  De namen van alle kandidaten moeten over een maand ingeleverd zijn bij het hoofdstembureau.

De namen op een rij:

  1. Beter voor Dordt (Piet Sleeking)
  2. PvdA (Cor van Verk)
  3. VVD (Jasper Mos)
  4. CDA (Bert van der Burgt)
  5. GroenLinks (Kitty Kruger)
  6. ChristenUnie/SGP (Rik van der Linden)
  7. Verenigde Senioren Partij Dordrecht (Henk Tazelaar)
  8. D66 (Nelleke de Smoker)
  9. WEK (Nancy Witsen - Elias)
  10. SP (Ronald Portier)

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.