Isabella Smit behaalt eerste plaats in de kwalificatie voor finale KNSB Cup Kunstrijden

07 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Isabella Smit behaalt eerste plaats in de kwalificatie voor finale KNSB Cup Kunstrijden

DORDRECHT / PAPENDRECHT -  De ijsbaan in het Limburgse Geleen  was zondag 5 januari 20134 het toneel voor de 2e kwalificatiewedstrijd KNSB-cup A 2014. Van Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) kwamen 6 rijdsters in twee categorieën in actie en konden 4 rijdsters van Dordtse vereniging de prijzen in ontvangst nemen en hebben 5 rijdsters zich hiermee ruim gekwalificeerd voor de finale KNSB cup op 1 en 2 maart 2014 in Groningen.

1e plaats voor Isabella Smit en 3e plaats voor Dani Loonstra
In de categorie Proms A wist de 9-jarige Isabella Smit uit Dordrecht zich in een veld van 23 rijdsters zich naar een uitstekende 1e plaats te schaatsen, Dani Loonstra (8) uit Barendrecht plaatste zich als 3e en de 8-jarige Julia van Rennes uit Klaaswaal werd 16e. 

Podiumplaatsen voor Rosalie van Wageningen en Demi Sijswerda
In de categorie Teens A was het de Dordtse Rosalie van Wageningen (10) die met een prima kür de 2e plaats opeiste gevolgd door de Dordtse Demi Sijswerda die zich in een veld van 8 rijdsters  elegant naar de 3e plaats reed.
Papendrechtse Isa van Swieten (10) eindigde op de 8e plaats.

Meer informatie over kunstrijden, de wedstrijden en schaatslessen is te vinden op de website www.ddd-kunstrijden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.