Ondernemersontbijt Drechtsteden van start

08 januari 2014
Ondernemersontbijt Drechtsteden van start

DRECHTSTEDEN - Het Ondernemersontbijt Drechtsteden is terug van weggeweest.

Na jarenlang lang in De Pepermolen in Papendrecht bij elkaar te zijn gekomen, zitten ondernemers uit de Drechtsteden nu aan tafel bij de Stichting Bonfire in de Bonafatiuskerk in de Wijnstraat in Dordrecht. Een bijzondere en inspirerende locatie.
Het eerste ontbijt Op woensdag 8 januari smaakte in alle opzichten naar meer!

In ferbruari wordt de tweede editie gehouden, waarbij ondernemers uit de regio zijn uitgenodigd. De entree bedraagt € 15,- en komt ten goede aan eht werk van Stichting Bonfire. Via www.bonfiredordrecht.nl kan meer meer informatie verkrijgen en zich aanmelden.

Foto: Karel Thieme

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.