Gemeentegids 'Dordt in het kort' niet meer huis aan huis bezorgd

09 januari 2014
Gemeentegids 'Dordt in het kort'  niet meer huis aan huis bezorgd

DORDRECHT - Wie het populaire gemeentelijk infoboekje Dordt in het kort 2014 wil krijgen, moet er zelf op uit. De gemeente Dordrecht meldt op de eigen site dat er geen huis aan huis bezorging is. Vanaf 14 januari kan het worden opgehaald in het Stadskantoor. Op de site wordt geen verklaring gegeven over waarom de service aan de burgers is verminderd. Al eerder werd de folder over het ophalen van huisvuil niet meer bezorgd.

De afgelopen jaren werd de gemeentegids gratis huis-aan-huis bezorgd, waarbij uitgeverij Akse Media de kosten op zich nam en deze terugverdiende met de verkoop van advertenties in de gemeentegids, maar dit verdienmodel staat de afgelopen jaren flink onder druk in heel Nederland.

De gemeente Dordrecht is de eerste gemeente in de Drechtsteden die dit besluit heeft genomen.

Bericht van de gemeente:

De gemeentegids ‘Dordt in het kort 2014’ is vanaf 14 januari af te halen in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300. De gemeentegids wordt niet meer huis-aan-huis bezorgd.
De gemeentegids is een uitgave van Akse-media in samenwerking met de gemeente Dordrecht. De uitgeverij heeft de gemeentegids ook als app beschikbaar gesteld. Deze vindt u op www.aksemedia.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.