Man aangehouden voor stelen taxi

09 januari 2014

DORDRECHT - Acht minuten nadat een man een taxi had gestolen op het Halmaheiraplein kon hij deze alweer inleveren bij agenten die hem op de Dokweg aanhielden.

Om 21.24 uur belt een taxichauffeur de politiemeldkamer dat hij zojuist onder bedreiging van een vuurwapen is bestolen van zijn voertuig. De man was eerder op het station in Dordrecht ingestapt en wilde naar het Halmaheiraplein.

De meldkamer stuurt direct diverse eenheden in de omgeving aan. Om 21.32 uur zien agenten op de Dokweg het voertuig. De bestuurder, een 34-jarige man uit Almere, is middels een BTGV (Bijzondere Techniek Gevaarlijke Verdachten) aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.