UB40 naar Bibelot

31 december 2013
UB40 naar Bibelot

DORDRECHT - Na twee zeer succesvolle shows in 2013, komt UB40 ook in 2014 terug naar Nederland! En wel naar Bibelot.

We hoeven UB40 niet meer te introduceren. De lijst met enorme wereldhits van deze band is eindeloos: ‘Red, Red Wine’, ‘Maybe Tomorrow’, ‘I’ve Got You Babe’, ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’, ‘Kingston Town’, ‘Cherry Oh Baby’, ‘Rat In Mi Kitchen’ en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook in het nieuwe millennium is UB40 nog mateloos populair. Het noodlot bij de band lijkt toe te slaan wanneer in 2008 zanger Ali Campbell uit de band stapt om zich op zijn solocarrière te richten. De rest van de groep weigert echter om bij de pakken neer te gaan zitten en lijft Ali’s broer Duncan Campbell in.

De heren werken al enige tijd aan een nieuw album en hopen dat in maart 2014 uit te brengen. "De nieuwe liedjes die op dit album staan, zijn een langgekoesterde wens van de band", vertelt UB40-saxofonist en medeoprichter Brian Travers. Hij noemt het werk 'de vertrouwde UB40 in een nieuw jasje' met daar 'veel andere muziekstijlen in verwerkt'. Met het nieuwe album, alle oude klassiekers en een spetterend live optreden wordt de fan getrakteerd op een wereldband in Bibelot!

Wanneer: Op dinsdag 29 april.

Zie voor meer informatie het agendabericht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.