Wegens grote belangstelling geeft UB40 een tweede concert in Poppodium Bibelot

10 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Wegens grote belangstelling geeft UB40 een tweede concert in Poppodium Bibelot

DORDRECHT - Slechts 2 uur na het starten van de voorverkoop van het concert van UB40 op 29 april in poppodium Bibelot was het concert al uitverkocht. De fans die geen kaartje wisten te bemachtigen voor dit concert in Dordrecht hoeven echter niet te treuren. Vanwege deze overweldigende belangstelling geeft UB40 op 30 april 2014 een extra concert in de Main Stage van Bibelot. De voorverkoop voor dit concert start op 18 januari om 10:00 uur.

UB40 behoeft geen introductie. De lijst met wereldhits van deze band is eindeloos. Denk aan  ‘Red, Red Wine’, ‘I’ve Got You Babe’, ‘Kingston Town’ en ‘Rat In Mi Kitchen’. Ook in het nieuwe millennium blijft UB40, met nieuwe leadzanger Duncan Campball onverminderd populair.

De heren werken al enige tijd aan een nieuw album dat in maart 2014 wordt uitgebracht. "De nieuwe liedjes die op dit album staan, zijn een langgekoesterde wens van de band", vertelt UB40-saxofonist en medeoprichter Brian Travers. Hij noemt het werk 'de vertrouwde UB40 in een nieuw jasje' met daar 'veel andere muziekstijlen in verwerkt'. Met het nieuwe album en alle oude klassiekers wordt de fan getrakteerd op een wereldband in poppodium Bibelot.

De voorverkoop start op 18 januari om 10:00 uur. Entree voorverkoop: 51,75 -  Deurverkoop 56,25. (prijzen zijn inclusief servicekosten) De verkoop loopt via Ticketmaster. Meer informatie en een directe ticketlink zijn te vinden op www.bibelot.net

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.