Cafetaria Vogelplein Dordrecht overvallen

10 januari 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Een cafetaria aan het Vogelplein is donderdagavond overvallen. De eigenaar moest onder bedreiging van een vuurwapen en een mes geld afgeven.

Rond 20.15 uur stapte een man de cafetaria in, bedreigde de eigenaar met een vuurwapen en een mes en eiste geld uit de kassa. Hierop ontstond een worsteling tussen de overvaller en de eigenaar waarbij de eigenaar gewond raakte aan zijn hand. De overvaller sloeg met een onbekend geldbedrag op de vlucht. De politie is een onderzoek gestart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.