Drie man en vrouw in woning aangehouden

13 januari 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Drie mannen en een vrouw zijn op zondagavond 12 januari in een woning aan de Obrechtstraat aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man uit Duitsland, een 28-jarige man uit Dordrecht, een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 22-jarige vrouw uit Dordrecht.

Een getuige zag de drie mannen de woning binnengaan en vermoedde een inbraak. Hij belde de politie die snel ter plaatse kwam. De agenten bekeken de woning op eventuele inbrekers, die niet werden niet aangetroffen.

Wel kregen de agenten te maken met een zenuwachtige man die de deur open deed én een duidelijke henneplucht. De doorzoeking van de woning leverde een kilo harddrugs en ruim tien kilo softdrugs op. Tijdens het doorzoeken van de woning meldde de vierde verdachte zich, die direct werd aangehouden. Naast drie auto’s en een scooter werd ook een geldbedrag in beslaggenomen. De vier verdachten zijn ingesloten en worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.