Mentorproject Drechtsteden op 20 januari van start

17 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Mentorproject Drechtsteden op 20 januari van start

DRECHTSTEDEN - Op 20 januari 2014 start het Mentorproject Drechtsteden (MPD) met het houden van onafhankelijke adviesgesprekken. (Potentiële) ondernemers gevestigd in de Drechtsteden met een coachingsvraag of die financieel in zwaar weer verkeren, kunnen een adviesgesprek aanvragen, waaruit een coachingstraject kan volgen. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers die zijn gecoacht aantoonbaar succesvoller ondernemen en dus sneller resultaat boeken met hun bedrijf

Het MPD, een samenwerkingsinitiatief van mentoren uit de regio Drechtsteden en ‘Dordt onderneemt’, bestaat al een tijd. Maar vanaf 20 januari 2014 krijgt het een andere opzet. Ondermeer wordt de doelgroep verbreed. Nu kunnen alle (potentiële) ondernemers uit de Drechtsteden gebruik maken van de diensten van het MPD. Ook hebben mentoren voortaan een grotere rol in het project dan voorheen. Dit is mede het gevolg van een reorganisatie bij de Kamer van Koophandel die de één-op-één gesprekken met ondernemers in het mentorproject noodgedwongen moest stopzetten. 

Direct contact
De nieuwe opzet van het MPD maakt het voor ondernemers mogelijk om voortaan direct contact te leggen met een mentor om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Een duidelijke omschrijving van het plan, de vraag én het verzoek om een adviesgesprek kunnen ze mailen naar: mentorproject@drechtsteden.nl. Het adviesgesprek is gratis. Voor een coachingstraject van een half jaar wordt eenmalig een bedrag van 90 euro gevraagd. Dit bedrag is een tegemoetkoming in de materiële onkosten die de mentor maakt.

Meer informatie over het MPD vindt u op www.dordrecht.nl/mentorproject.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.