FC Dordrecht speelt gelijk tegen Excelsior

18 januari 2014
FC Dordrecht speelt gelijk tegen Excelsior

DORDRECHT - Op een volle Krommedijk maakten Dordrecht en Excelsior er op vrijdag 17 januari een boeiende partij van. Hoewel de traditionele tweestrijd misschien niet altijd het topniveau haalde, was het negentig minuten vol gas vooruit.

Lars Hutten zette halverwege de eerste helft de gasten op een verrassende voorsprong die pas diep in het tweede bedrijf door de ingevallen Rihairo Meulens genivelleerd kon worden. De 1-1 was een rechtvaardige afspiegeling van de verhoudingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.