Spelers van FC Dordrecht lezen voor op De Regenboog

20 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Spelers van FC Dordrecht lezen voor op De Regenboog

DORDRECHT - Vier spelers van FC Dordrecht geven donderdag 23 januari de aftrap voor de Nationale Voorleesdagen op De Regenboog. Zij lezen voor aan de groepen 3 uit een spannend voetbalboek.

De leerlingen bereiden zich goed voor op dit bezoek: zij kijken naar de website van FC Dordrecht, bekijken en praten over voetbalboeken en willen misschien een vraag stellen. Uiteraard mag iedereen die middag sportief gekleed naar school komen.

Een dag eerder lazen de leerlingen van de bovenbouw voor aan peuters en de groep 1 t/m 4 van de onderbouw. (Voor)lezen is speerpunt op De Regenboog, een organisatie voor basisonderwijs, opvang en peuterwerk. Dagelijks wordt er voorgelezen aan de peuters t/m de leerlingen van groep 8. Onderzoek wijst uit dat kinderen die dagelijks worden voorgelezen beter presteren in taal en rekenen.

De spelers van FC Dordrecht werken graag mee aan het promoten van voorlezen.

Gegevens:

Wanneer? Donderdagmiddag 23 januari van 13.30 – 14.30 uur
Waar?        2 spelers lezen voor aan groep 3    op De Regenboog, locatie Noordendijk
                    2 spelers lezen voor aan groep 3/4 op De Regenboog, locatie Volkerak

Titel boek: De nieuwe club door Gerard van Gemert

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.