FreeBookExperience boeken bij het SSKW

01 juli 2013
FreeBookExperience boeken bij het SSKW

DORDRECHT - Vanaf deze week liggen er FreeBookExperience boeken bij het SSKW, we zouden daar graag wat aandacht voor willen. Hopelijk vinden jullie het ook leuk nieuws, hierbij wat informatie erover!
 
FreeBookExperience
Gratis uitleen van boeken project bij verschillende ondernemers/instellingen in Dordrecht. De boeken en het project zijn te volgen op de facebookpagina Free Book Experience. De missie is, de klanten en ondernemers een extra gratis service aanbieden en hopelijk inspirerend voor andere om ook leuke gratis low cost projecten op te zetten. Geven is ontvangen en delen is vermenigvuldigen!
 
Wat is FreeBookExperience
Bij bepaalde ondernemingen/instellingen in Dordrecht liggen boeken waarbij er op de eerste bladzijde van het boek staat vermeld wat het project inhoudt. Op deze eerste bladzijde staat dat je het boek  daar kunt lezen of mee naar huis kunt nemen. Wanneer je het boek gelezen heb kan je het terugbrengen of bij een van de andere deelnemers in Dordrecht neerleggen, waar iemand anders er weer gebruik van kan maken. De deelnemers staan op de facebookpagina onder algemene informatie.

Wanneer het boek wordt meegenomen is het de bedoeling dat je op de facebookpagina Free Book Experience verteld met wie het boek meegaat of waar het boek naartoe gaat. Ook kan er op de facebookpagina worden verteld wat je ervan vind, zodat we het boek en het project kunnen volgen.
 
Het SSKW werkt van harte aan dit initiatief mee.  Hun pand aan Spuiweg 93 is daarvoor zeer geschikt. Het is vijf dagen per week 8 uur per dag open en (potentiële) vrijwilligers lopen er in en uit. Ze komen eens praten over een leuke vrijwilligersbaan, om een videobeamer voor de club te lenen of om het drukwerk op te halen. Sommigen komen hun vrijwilligerspas halen of een vrijkaartje voor een voetbalwedstrijd en anderen willen zich inschrijven voor een gratis training voor zorgvrijwilligers.

Al die mensen, met hun verschillende sociale achtergronden, uit allerlei landen in de wereld, kunnen daar even in de boeken neuzen of  meenemen en ze weer terugbrengen.

 Daarom zou het ook fantastisch vinden als mensen boeken voor dit project doneren die geschreven zijn in andere talen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.