Lita Harpe nieuwe coordinator SSKW

21 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Lita Harpe nieuwe coordinator SSKW

DORDRECHT - Na een uitvoerige sollicitatieprocedure is er door het SSKW uit ruim 100 kandidaten een nieuwe coördinator gekozen. Zij heet Lita Harpe, woont in Dordrecht en beschikt over de nodige kwalificaties en ervaring. Zij heeft diverse (leidinggevende) functies vervuld in de sectoren
Zorg & Welzijn en in het Hoger Onderwijs. 

Het SSKW is zo’n 30 jaar geleden opgericht om organisaties zonder winstoogmerk en hun vrijwilligers te ondersteunen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.