Burgemeester Arno Brok bezoekt Colijnstraat in Dordrecht

12 december 2011

DORDRECHT -De gemeente Dordrecht zet fors in op de beteugeling van de overlast in de Colijnstraat. Daarbij wordt nauw samengewerkt met het openbaar ministerie. Dinsdagavond 13 december komt de burgemeester met de officier van Justitie polshoogte nemen.

Een bericht van de gemeente:

Dinsdag 13 december brengt burgemeester A.A.M. Brok samen met de beleidsofficier van justitie, de heer Van Natijne, en korpschef van politie, de heer Visscher, een werkbezoek aan de Colijnstraat. Net als de vorige keer zal er gesproken worden met betrokkenen bij de aanpak Colijnstraat e.o. en met bewoners. De pers is welkom vanaf 18.30 uur. Samen met de bewoners zal dan een wandeling door de wijk gemaakt worden. De pers kan aan deze rondwandeling deelnemen. Ook wethouder Rinette Reynvaan is bij het bezoek aanwezig.
Aan het einde van het bezoek zal een ceremoniële handeling voor de start van de bouw van de Foyer Nieuwe Stijl plaatsvinden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.