Politie onderzoekt laffe beroving gehandicapte vrouw

22 januari 2014
Politie onderzoekt laffe beroving gehandicapte vrouw

DORDRECHT - De afdeling Opsporing van het district Zuid-Holland Zuid, stelt een nader onderzoek in naar de laffe beroving van een 55-jarige vrouw.

Het slachtoffer, dat momenteel fysieke problemen heeft en op een aangepaste fiets rijdt, werd dinsdagmorgen, om ongeveer 09.00 uur op het Halmaheiraplein in het tunneltje aangesproken door vijf jongens in de leeftijd van 14-16 jaar oud.

Nadat zij haar hadden gevraagd hoe laat het was, werd zij plotseling door twee van de vijf vastgepakt en de anderen grepen haar tas uit het fietsmandje. De vijf fietsten daarna met persoonlijke bezittingen van het slachtoffer weg in de richting van de Reeweg-Oost.

De daders zijn allen blank. Eén heeft rood haar en droeg een spijkerbroek, een zwarte donsjas en Adidas sportschoenen. Een tweede dader heeft kort zwart haar met een korte kuif en hij droeg een zwarte nylon jas. Een derde heeft zwart/bruin haar met links bovenop een ingeschoren streep van voor naar achter. Hij droeg een bruine stoffen jas. De vierde droeg een blauw spijkerjack met creme kleurige binnenvoering. Van een vijfde dader is slechts bekend dat hij een petje droeg.

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe beroving. Is u iets opgevallen of heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van het district Zuid-Holland Zuid van de politie Eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.