Veel aandacht voor alcohol drinkende schoolkinderen op nieuwjaarsreceptie gemeente Dordrecht

10 januari 2014
Veel aandacht voor alcohol drinkende schoolkinderen op nieuwjaarsreceptie gemeente Dordrecht

DORDRECHT – Zelfs de Telegraaf opent het katern Rotterdam, met het bericht dat drie meisjes onder de achttien jaar alcohol hebben kunnen drinken op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dordrecht. Burgemeester Arno Brok noemt dat een fout en zal het laten onderzoeken, aldus de krant.

Idordt bracht het naar buiten met een filmpje dat ook op RTV Dordrecht is vertoond. Het zou een spontane actie zijn geweest. Op Idordt zijn de meningen wel verdeeld over het nut van de actie.

Vanaf 1 januari 2014 is de leeftijdsgrens voor alcohol verkoop in het openbaar verhoogd van 16 naar 18 jaar. 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.