Khotinsky genomineerd voor VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013

23 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Khotinsky genomineerd voor VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013

DORDRECHT - Horeca- en hospitalitybranche wacht in spanning. Op maandag 10 maart 2014 worden de felbegeerde VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013 uitgereikt in Hotel Okura Amsterdam. De nominatielijst  is opgesteld aan de hand van gepubliceerde venues in VENUEZ Hospitality & Style Magazine in 2013. De jury bestaat uit professionals uit de hospitality & style industrie, ieder met een eigen expertise. Onder de genomineerden worden elf awards toegekend, waarvan negen aan een toonaangevende horecazaak.

Grand cafe KHOTINSKY | DORDRECHT is genomineerd voor de categorie: BEST HOSPITALITY CONCEPT 2013 In deze categorie wordt gekeken naar het horecabedrijf dat een ijzersterk trendbepalend concept neerzet. Mede GENOMINEERDEN in de categorie zijn: HOOFDVAARTKERK | HOOFDDORP, MR. MOFONGO | GRONINGEN en SLA | AMSTERDAM.

De Hospitality & Style Award 2013 voor dé horecaondernemer van het jaar gaat naar de professional die het afgelopen jaar zijn stempel op de hospitalitybranche heeft gedrukt met een onderscheidende visie, een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen. Khotinsky is en locatie van Fles&Mes catering en is gevestigd in het multifunctionele evenementenlocatie ‘het Energiehuis’ te Dordrecht.

Jurering
De genomineerde venues zijn afgelopen jaar gepubliceerd in VENUEZ Hospitality & Style Magazine. Voorafgaand aan deze nominering vond een meeting plaats met de negen juryleden; hospitality & style professionals met ieder zijn of haar eigen expertise. Aan hen de uitdagende taak om iedere genomineerde venue te bezoeken en te beoordelen.

De Hospitality & Style Award 2013 gaat naar de meest toonaangevende horecaprofessional van het afgelopen jaar. Een persoon met een onderscheidende visie, lef en doorzettingsvermogen. De winnaar wordt tijdens de Awardsavond bekend gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.