Tonny Klarenaar zwaait na meer dan 35 jaar af bij SSKW Dordrecht

23 januari 2014
Tonny Klarenaar zwaait na meer dan 35 jaar af bij SSKW Dordrecht

DORDRECHT -  Tonny Klarenaar zwaait deze maand af als coördinator van het in Dordrecht alom bekende servicecentrum SSKW. Zij is er meer dan 35 jaar het gezicht van geweest. Daarvoor was zij betrokken bij de gemeentelijke Raad voor het Jeugdbeleid en Bibelot waarvan Tonny oprichtster en erelid is.

Tonny heeft altijd een warm hart voor het vrijwilligerswerk gehad, zodat het een logische ontwikkeling was dat zij er na haar tijd als kleurterleidster er haar beroep van maakte. Tonny zette het SSKW op de kaart als plek waar vrijwilligers zich thuis voelen.  SSKW, zoals de merknaam werd door Tonny Klarenaar en ook lange tijd de inmiddels verhuisde Tineke Zijlstra, werkt nu met meer organisaties samen. De basis blijft het onmisbare vrijwilligers. 

Op de hoek Spuiweg/Singel heeft het SSKW een zichtbare plek. Vanaf die plaats wordt meegedaan, zoals:

Vrijdag 24 januari: uitreiking vrijwilligerspassen 2014

Samen met wethouders Vissers (gemeente Zwijndrecht) en Nieuwstraten (Papendrecht) reikt wethouder Wagemakers de vrijwilligerspassen 2014 uit. Zij doen dit tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk (SSKW). Om vrijwilligers voor hun inzet te bedanken heeft het SSKW 10 jaar geleden
de vrijwilligerspas in het leven geroepen. Pashouders krijgen korting bij allerlei winkels en culturele organisaties. De uitreiking begint om 14:00 uur aan de Spuiweg 93.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.