Diederik Samsom bezoekt zorginstelling 'Het Spectrum' in Dordrecht

24 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Diederik Samsom bezoekt zorginstelling 'Het Spectrum' in Dordrecht

DORDRECHT - Diederik Samsom (politiek leider PvdA) bezoekt maandag 27 januari samen met de Dordrechtse PvdA-lijsttrekker Cor van Verk zorginstelling Het Spectrum in Dordrecht. Zij gaan daar in gesprek met bewoners en personeel van verzorgingshuis De Prinsemarij en de Thureborgh.
 
“We vinden het belangrijk om te weten wat er leeft onder de bewoners en het personeel van Het Spectrum”, zegt Cor van Verk, PvdA-lijsttrekker in Dordrecht. “Daarom gaan we naar ze toe en vragen we naar hun ervaringen.”
 
“Wij staan voor goede zorg, dicht bij de mensen”, vervolgt Van Verk. “De Prinsemarij is een voorbeeld van hoe we die zorg zo goed mogelijk kunnen organiseren. Daar komt zorg in de buurt en de samenwerking tussen verschillende vormen van zorg allemaal samen.”
 
De Prinsemarij is een combinatie van zorgappartementen, sociale huurappartementen en koopwoningen. In de toekomst gaat ook het wijkteam gebruik maken van het onderkomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.