Kom schaatsen tijdens de open dagen in februari

27 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Kom schaatsen tijdens de open dagen in februari

DORDRECHT - Kinderen leren lopen, fietsen, zwemmen en natuurlijk ook schaatsen. Wil je goed leren schaatsen? Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (afgekort DDD) verzorgt onder deskundige begeleiding van ervaren, gemotiveerde trainsters en topcoaches lessen basisschaatsen op de ijsbaan aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

De vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod voor de jeugd en volwassenen.

Bij de Dordtse vereniging, die dit jaar haar 35 jarig bestaan viert, vind je altijd iets wat je aanspreekt. Elk seizoen wordt er door de leden geschaatst voor de KNSB diploma’s.

Naast met veel plezier schaatsen en recreatieve lessen is er een doorgroei naar de (recreatieve) wedstrijdgroep of de selectie mogelijk.

De vereniging heeft naast de leden die met veel plezier wekelijks de lessen volgen ook een grote wedstrijdgroep waarvan een aantal tot de nationale top behoren.

In het jubileumjaar staat op 25 mei 2014 een spetterende schaatsshow op de Dordtse ijsbaan geprogrammeerd. Wie in februari lid wordt kan ook mee schaatsen in de show “Time after Time"!

Open lessen:
zaterdag 8 februari van 11.30-12.30 uur
woensdag 5 februari van 16.15-17.15 uur voor jongens

Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.
Als je mee wilt doen dan moet je een half uur voor aanvang van de les aanmelden bij de verenigingsbalie in de hal van de Sportboulevard.

Meedoen met de lessen kan uitsluitend op kunstschaatsen. De vereniging stelt tijdens de open lessen gratis kunstschaatsen beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Deze kunnen na aanmelding bij de verenigingsbalie in de hal van de sportboulevard worden afgehaald. Wel wordt gevraagd om contante betaling van € 50,00 of inlevering van een geldig ID als een borg. Pinnen is niet mogelijk bij de vereniging.

Op de open dagen is alle informatie over de lessen en het cursusaanbod beschikbaar. Bij inschrijving tijdens de open dagen voor 4 snuffellessen of de snelcursus schaatsen in de voorjaarsvakantie van 17 t/m 19 februari ontvangt u een leuk cadeau.

Meer informatie vind je op www.ddd-kunstrijden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.