Ook zonder Oranjes aan de slag bij Weizigt

29 januari 2014 door Eva Baars
Ook zonder Oranjes aan de slag bij Weizigt

DORDRECHT -  Op 21 en 22 maart vindt het jaarlijkse evenement NLdoet plaats, een grootschalige vrijwilligersactie geïnitieerd door het Oranje Fonds. Nietsvermoedend meldde Duurzaamheidscentrum Weizigt zich vorig jaar voor het eerst aan met een aantal klussen. Geheel onverwacht bracht de Koninklijke familie op de klusdag een bezoek aan het centrum om de hele ochtend samen met de vrijwilligers eens flink de handen uit de mouwen te steken. Deze geweldige, feestelijke dag vormde een letterlijke en figuurlijke kroon op het werk van de medewerkers en vrijwilligers.

Dit jaar neemt Duurzaamheidscentrum Weizigt ook weer deel aan NLdoet. Op vrijdag 21 maart wachten verschillende klussen op enthousiaste vrijwilligers die het voormalig landgoed eens flink onder handen gaan nemen. In 2013 verwelkomde het centrum ruim 156.000 bezoekers en een goede opknapbeurt is dan ook geen overbodige luxe. Onder andere het Aquarama en de picknickbanken zijn toe aan een bezem, spons en wat sop. De dierenverblijven kunnen wel een lik verf gebruiken en ook de hulp van een aantal groene vingers is erg gewenst. Samen met de vrijwilligers gaat Weizigt tijdens NLdoet de handen uit de mouwen steken om het terrein weer klaar te maken voor het voorjaar.

Voor meer informatie over NLdoet en om u aan te melden voor een klus bij Weizigt, kijkt u op www.nldoet.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.