P1 Parking Drievriendenhof vanaf 1 februari permanent open

29 januari 2014
P1 Parking Drievriendenhof vanaf 1 februari permanent open

DORDRECHT - Vanaf 1 februari 2014 is P1 Parking Drievriendenhof 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bezoekers kunnen vanaf deze datum permanent in- en uitrijden. Door de nieuwe openingstijden wordt de binnenstad voor bezoekers aan de Movies, het Dordrechts Museum en de bezoekers aan de vele horecagelegenheden nog beter bereikbaar.

P1 Parking Drievriendenhof is gelegen aan de Korte Kolfstraat 235. In januari 2014 zijn de in- en uitrit verbreed waardoor de parkeergarage toegankelijker is geworden. Tevens zijn nieuwe speedgates geplaatst die ’s avonds om 20.00 uur sluiten. Ondanks dat de speedgates vanaf dat tijdstip gesloten zijn, kunnen bezoekers gewoon binnenrijden. Op de begane grond van de parkeergarage is een nieuwe betaalautomaat geplaatst waar men uitsluitend met pin, chipknip en creditcard kan betalen. Contant betalen kan bij de automaat op de tweede verdieping.
.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.