Start De Energie Race

29 januari 2014
Start De Energie Race

DORDRECHT - Vanaf januari tot maart nemen veertien schoollocaties uit de Drechtsteden deel aan De Energie Race. Deze energiebesparingswedstrijd wordt georganiseerd door Duurzaamheidscentrum Weizigt en HVC. De school die in drie maanden tijd de meeste energie bespaart, wint een bedrag van maar liefst €5000,- dat besteed mag worden aan duurzame maatregelen als zonnepanelen of isolatie.

In Dordrecht doen leerlingen van de Statenschool, IKRA en de Don Bosco school mee aan De Energie Race. Op vrijdag 31 januari om 10.00 uur zal wethouder Harry Wagemakers op de Don Boscoschool het officiële startsein geven voor De Energie Race in Dordrecht. Samen met de wethouder zullen de leerlingen van groep 7/8 de officiële poster ophangen om aan iedereen te laten zien dat zij meedoen aan De Energie Race. Medio april wordt bekend gemaakt welke school de prijs heeft gewonnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.