De Hoop Music & Books verhuisd naar Spuiweg 65

16 mei 2011
De Hoop Music & Books verhuisd naar Spuiweg 65

DORDRECHT - De Hoop Music & Books is verhuisd van Spuiweg 77 naar Spuiweg 65. Op zaterdag 14 mei werd de nieuwe winkel officieel geopend door de heer Jac. Hogeweg, lid van de Raad van Toezicht van De Hoop ggz. De opening werd feestelijk gevierd met koffie en gebak. Voor iedere bezoeker lag er een welkomstgeschenk klaar.

De Hoop Music & Books is onderdeel van De Hoop ggz. Cliënten van De Hoop kunnen bij Music & Books onder deskundige begeleiding werkervaring opdoen, gericht op een succesvolle re-integratie.

De Hoop Music & Books heeft een groot aanbod van christelijke boeken, cd's, dvd's, spellen, puzzels en cadeauartikelen. Naast de winkel aan de Spuiweg 65  in Dordrecht heeft Music & Books ook een internetwinkel (www.dehoopshop.nl), waar meer dan 40.000 producten te vinden zijn.

 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.