Vriesestraat uit Dordrecht in tussenstand op twee bij NLstreet Awards 2013

11 januari 2014
Vriesestraat uit Dordrecht in tussenstand op twee bij NLstreet Awards 2013

DORDRECHT - UP DATE De Vriesestraat uit Dordrecht heeft inmiddels meer dan driehonderd stemmen gehaald en staat op de tweede plek. Corinne Vermeij, promotor uit Dordrecht en bekend winkelierster, doet via twitter een oproep om als 078 toch 020 van de eerste plek te stemmen in de eervolle verkiezing.

.Corinne  zette in het verleden mee de Vriesestraat op de kaart en heeft nu een winkel tegenover het Stadhuis. Windsister Warehouse staat op plek drie en doet het als winkel uit Dordrecht ook uitstekend. Dordrecht scoorde al eerder in allerlei verkiezingen, maar de vraag is nog wel twintig dagen of zilver en brons in Dordtse handen blijft bij deze Award. Het kan nog twee keer goud worden of?  De Vriesestraat ligt overigens nog 177 stemmen op een Amsterdamse straat achter in de tussenstand. Bij de winkels zit Windsister Warehouse dichter bij de koploper.

Eerder bericht:

De Vriesestraat en Windsister Warehouse in Dordrecht zijn genomineerd voor de NLstreets Awards 2013

Op de NLstreets Awards website kun je stemmen op je favoriete winkelstraat of winkel. Uit Dordrecht staan de Vriesestraat (in de categorie Winkelstraten) en Windsister Warehouse (in de categorie Winkels) genomineerd.

Je kunt tot 31 januari 10 uur stemmen via
http://www.nlstreets.nl/NL/award/2013/stemmen/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.