Vriesestraat Dordrecht op meer dan honderd stemmen achterstand in competitie leukste winkelstraat van Nederland

30 januari 2014
Vriesestraat  Dordrecht op meer dan honderd stemmen achterstand in competitie leukste winkelstraat van Nederland

De Vriesestraat heeft met nog twaalf uur te gaan meer dan honderd stemmen achterstand in de tot  vrijdagmorgen 10 uur lopende competitie om de leukste winkelstraat van Nederland. Heemstede loopt langzaam uit..........................Op internet worden inmiddels verschillende oproepen gedaan voor een Dordtse eindstreep.

Radio 5 Plein 5 besteedde donderdagmiddag rond 14.15 uur nog aandacht aan de competitie leukste winkelstraat van Nederland met de Vriesestraat als Dordtse kanshebber.  Het NCRV programma liet correspondent Hans Berrevoets aan het woord over de competitiesfeer in de stad, die doet denken aan een songfestival. Vorig jaar werd Dordrecht door een opmerking van premier Mark Rutte bekend als stad met veel winkelleegstand op de Voorstraat.

Vandaag deed ook columnist Kees Thies een aanbeveling in Ad De Dordtenaar om vooral op de Vriesestraat te stemmen als leukste winkelstraat van Nederland. De Vriesestraat heeft in de verkiezing nog steeds net iets meer punten dan Heemstede, maar het is al dagen stuivertje wisselen.

De uitslag wordt morgenochtend (vrijdag) bekend gemaakt via internet

DORDRECHT - De landelijke race voor de erkenning van leukste winkelstraat gaat tussen de Vriesestraat in Dordrecht en Heemstede. Momenteel staat Heemstede aan de leiding tot vandaag. Nu gaat Dordt nipt op kop

Tot 31 januari 10 uur kan worden gestemd:

Ook Dordrecht Marketing deed een oproep:

NLstreets Awards: Stem op de Vriesestraat en Windsister Warehouse

Dordrecht heeft hoge ogen gegooid bij de jaarlijkse verkiezing van de NLstreets Awards. De Vriesestraat is genomineerd in de categorie leukste winkelstraat en Windsister Warehouse in de categorie leukste winkel. NLstreets organiseert deze verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en om te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.

De ervaring bij NLstreets is dat mensen steeds meer hunkeren naar authenticiteit en de Nederlandse winkelstraten juist meer en meer op elkaar (gaan) lijken. De Vriesestraat is genomineerd omdat hier juist nog vele zelfstandige winkeliers met een uniek aanbod gevestigd zijn.

Windsister Warehouse, op de Voorstraat Noord, is natuurlijk een prachtig voorbeeld van een zelfstandige ondernemer met een uniek aanbod op het gebied van mode en interieur.

De Vriesestraat en Windsister Warehouse zitten bij de laatste 10 genomineerden, in deze fase mag het publiek meestemmen. Breng dus je stem en zorg dat deze mooie prijzen naar Dordrecht gaan. Stemmen kan tot 30 januari via www.nlstreets.nl/NL/award/2013/informatie/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.