Politie zoekt getuigen na steekincident

01 februari 2014
Politie zoekt getuigen na steekincident

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident van donderdagmiddag, 15.00 uur op of in de directe omgeving van de korte Parallelweg in Dordrecht.

Een 28-jarige man raakte daarbij licht gewond en is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Kort na dit incident werden twee verdachten aangehouden in een coffeeshop in de omgeving.
 
De aanleiding tot de steekpartij is nog niet duidelijk geworden, er zou mogelijk een vechtpartij op de Korte Parallelweg aan vooraf zijn gegaan. Bent u getuige geweest van deze vermeende vechtpartij of het steekincident, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van het district Zuid-Holland Zuid, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.