'Witten Haen' schaaktoernooi op maandag 17 februari

03 februari 2014 door Hennie van der Zouw
'Witten Haen' schaaktoernooi op maandag 17 februari

DORDRECHT - Het schaken overdag was in het verleden een kans om de schaaksport aan meer beoefenaars van alle leeftijden te helpen. Daarom is het overdagtoernooi in Dordrecht onder de naam Witten Haen voor schaakpromotie een traditie geworden. Op maandag 17 februari is al de zestiende aflevering.

Kees van ’t Hoff, Mark van Hulst en Hans Berrevoets namen in 2007 het initiatief, Gert Zwartjes trad enkele jaren tot de organisatie toe. Lunchroom den Witten Haen stelt de Gijs van Aardennezaal aan de Groenmarkt 9 in Dordrecht beschikbaar.

Philadelphia zorg draagt de activiteit den Witten Haen waar mensen niet in belemmeringen maar in mogelijkheden denken.

Volgens Kees van ’t Hoff, die voor de zestiende keer de inschrijving regelt, ligt de inschrijving op koers. ,,De laatste twee weken schrijven de meeste schakers zich in, maar vol is altijd vol”. Van ’t Hoff is bekend van Zwijndrecht en de Willige Dame. Mark van Hulst, de wedstrijdleider, is ook in deze rol bekend bij Sliedrecht. Hans Berrevoets is erelid van de Willige Dame, dat twee deuren naast den Witten Haen elke dinsdagavond clubavond heeft. Gert Zwartjes is als voorzitter van schaakclub Dordrecht ook een ambassadeur voor de schaaksport.

maandag 17 februari 2014, 16e Witten Haen Toernooi

Plaats: Dordrecht
Locatie: Lunchroom Den Witten Haen, Groenmarkt 19b Dordrecht
Aard en speeltempo: 7 ronden rapid 20 min pppp
Aanvangstijdstip: 10.00 uur prijsuitreiking 16.30 uur
Prijzenfonds: waardebonnen
Inschrijfgeld: € 5,- aan de zaal
Aanmelden: bij voorkeur per e-mail c.d.vanthoff@upcmail.nl
Contactpersoon: Kees van 't Hoff, Spuiboulevard 396, 3311 GR Dordrecht
Telefoon: 078-6141418
e-mail: c.d.vanthoff@upcmail.nl
internetpagina: www.tomsschaakboeken.nl
Bijzonderheden: max 50 deelnemers, speciale schaaklunch à € 9,50 (van te voren aanmelden)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.