Vierde editie van het 'Drechtsteden Politiek Debat' in Postillion Hotel

03 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Vierde editie van het 'Drechtsteden Politiek Debat' in Postillion Hotel

DRECHTSTEDEN - Op donderdag 6 februari 2014 vindt de vierde editie plaats van het 'Drechtsteden Politiek Debat'. Bekende politici strijden om de eer van beste debater over actuele politieke onderwerpen. Dit keer met een bijzonder tintje in verband met de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart. De presentatie is in handen van parlementair journalist Ferry Mingelen.

De thema’s die tijdens het Drechtsteden Politiek Debat aan de orde komen zijn: arbeidsmarkt | mobiliteit | duurzaamheid. De winnaars van de vorige edities zijn Klaas Dijkhoff (VVD) in 2011, Sander de Rouwe (CDA) in 2012 en Wouter Koolmees (D66) in 2013.

De jury bestaat uit: Ron Fresen (NOS Journaal), Antoin Peters (RTL Nieuws), Mathijs Bouman (RTL-Z) en Joost Vullings (Radio 1).

Speciale gasten zijn onder meer Ton Heerts (voorzitter FNV), Hans Biesheuvel (ONL) en Arno Brok (burgemeester van Dordrecht en voorzitter Drechtsteden).

Het Drechtsteden Politiek Debat vindt plaats op donderdag 6 februari 2014 in het Postillion Hotel Dordrecht, Rijksstraatweg 30 te Dordrecht. Aanvang: 19.30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via www.drechtstedenbusiness.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.