D66 in gesprek met Dordtenaren

12 november 2013
D66 in gesprek met Dordtenaren

DORDRECHT - Politiek gaat vaak over maatschappelijke problemen en de oplossingen die politieke partijen daarvoor hebben. Afgelopen zaterdag ging D66 in heel Nederland de straat op om het ook eens te hebben over de dingen die wél goed gaan. D66 sprak duizenden mensen en legde meer dan zevenhonderd verhalen vast op www.gesprekmetnederland.nl.

D66 Tweede Kamerlid en campagneleider Kees Verhoeven: “Mensen hebben zelf vaak heel goed door waar kansen liggen. De meeste mensen in Nederland zijn optimistisch en toekomstgericht. Dat hebben we zaterdag laten zien!”

Dordrecht
Ook de Dordtse D66-afdeling sprak zaterdag met inwoners van Dordrecht. Dat leverde inspirerende gesprekken op over de kansen die Dordtenaren zien in hun stad of buurt. Dordtenaar en D66 Tweede Kamerlid Gerard Schouw sloot zich in Wielwijk bij de gesprekken aan. Veel inwoners noemden de mooie, historische binnenstad als positief punt van Dordrecht. In diverse gesprekken kwam naar voren dat mensen in hun wijk ‘alles bij de hand hebben’ en het prettig vinden dicht bij de winkels te wonen.

Foto: copyright D66 Dordrecht.
Fotobijschrift: Gerard Schouw in Wielwijk in gesprek met een Dordtenaar die zou willen dat de mensen wat meer contact met elkaar zouden leggen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.