D66 presenteert verkiezingsprogramma: "Dordrecht, grenzeloze stad"

21 januari 2014
D66 presenteert verkiezingsprogramma: "Dordrecht, grenzeloze stad"

DORDRECHT - Grenzeloze stad is de titel van het D66 verkiezingsprogramma, dat maandag 20 januari op de website gepubliceerd wordt. Voor D66 is Dordrecht een grenzeloze stad, waarvan de verschillende kwaliteiten elkaar versterken en in elkaar overlopen. Het programma bevat een duidelijke visie voor de stad en concrete punten op het gebied van onder andere ondernemerschap, onderwijs  en gemeentebestuur.

Nelleke de Smoker, lijsttrekker D66: “Of het nou gaat om meer technisch onderwijs, ruimte voor ondernemers, een sterkere financiële positie van de gemeente of  de binnenstad; wij stellen haalbare maatregelen voor, waarmee de Dordtse burgers vooruit kunnen.”
Het complete programma is te lezen op www.d66dordrecht.nl. Exemplaren kunnen aangevraagd worden via info@d66dordrecht.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.