D66: "Meer groei, minder regels; meer werkgelegenheid"

27 januari 2014
D66: "Meer groei, minder regels; meer werkgelegenheid"

DORDRECHT - D66 vindt dat ondernemers en bedrijven vooral moeten doen waar zij goed in zijn: Ondernemen. Daarom wil D66 meer werkgelegenheid mogelijk maken, door meer groei en minder regels te bevorderen.

Meer groei
D66: "Een betere aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven, vanaf het vmbo tot een samenwerking met hbo en wo is voor alle sectoren van maritiem & logistiek, het midden- en kleinbedrijf  tot zorg en toerisme noodzakelijk. Door de samenwerking in de regio is dit mogelijk".

Minder regels
D66: "De gemeente helpt waar nodig, voorkomt onnodige barrières en schrapt overbodige regels; controle achteraf in plaats van alles vooraf dichtregelen. Flexibele bestemmingsplannen, waardoor bedrijven sneller kansen kunnen benutten binnen de wettelijke regelgeving, zijn voor ondernemers een kans".

“Dit pakket aan maatregelen stelt ondernemers in staat te groeien en daarmee meer werkgelegenheid te creëren. Dat is goed voor Dordrecht” aldus Nelleke de Smoker, lijsttrekker D66.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.