De officiele campagne-aftrap van de PvdA

28 januari 2014
De officiele campagne-aftrap van de PvdA

DORDRECHT - De PvdA Dordrecht meldt het volgende in een persbericht:

"Zaterdag 1 februari is het zo ver. Dan trapt de PvdA hun campagne officieel af. Om 10.00 uur starten ze in hun clubhuis aan de Voorstraat 431-b (tegenover de Grote Griek). De 1.000 rozen staan dan klaar, de flyers komen vers van de pers, de honderden ballonnen zijn opgeblazen. En het meest belangrijke: het verkiezingsprogramma wordt gepresenteerd aan de stad.
 
De PvdA hierover: "Rond 10.20uur lopen we in een grote rode stoet richting Achterom waar Cor van Verk vanaf de welbekende zeepkist het partijprogramma zal presenteren aan de stad. Hierna delen we rozen uit en gaan we in gesprek met Dordtenaren. Rond kwart over 11 stappen we op de fiets en gaan we de wijken in om in winkelcentra in gesprek te gaan met Dordtenaren over ons verkiezingsprogramma".
 
Om ongeveer 17.00 uur zijn de PvdA-ers weer terug in hun clubhuis en drinken ze gezellig een drankje en zetten ze de frituurpan aan.
 
De PvdA: "Zorg er dus voor dat je er bij bent, want het wordt een fantastisch gezellige dag en je hoeft de rest van de week niet meer te sporten, omdat je voldoende beweging hebt gehad. Wil je later aansluiten, houdt dan onze Twitter of Facebook in de gaten zodat je precies weet waar we op welk moment zijn".
 
Wanneer:   Zaterdag 1 februari 2014 van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Waar:          PvdA clubhuis, Voorstraat 431-b en na 11.15 uur in de wijken van Dordrecht.
Wat:             De campagne aftrap van de PvdA Dordrecht met presentatie verkiezingsprogramma en kandidaten.
Voor wie:    Iedereen die graag met de PvdA mee doet!
Extra leuk:  Deze dag wordt de campagnefilm ook opgenomen die vanaf half februari overal te zien is.
 
"De PvdA-campagne activiteiten: Vanaf 1 februari verzendt de PvdA Dordrecht tot en met de verkiezingen van 19 maart wij iedere maandag een campagne nieuwsbrief. Hierin staat een overzicht van alle komende activiteiten die zij organiseren."

Via de website www.dordtkiest.nl zijn alle andere campagne-activiteiten die er in Dordrecht zijn te vinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.